Çağlayan Mah. 2055 Sok. No:31/1 Muratpaşa / Antalya

Hemen Bizi Arayın

+90 535 463 53 33

Talep Formu
Bizimle İletişime Geç
Hemen Bizi Arayın

+90 535 463 53 33

Bizi Takip Edin
2022 Penis Eğriliği Düzeltme Ameliyatı

2022 Penis Eğriliği Düzeltme Ameliyatı

2022 penis eğriliği düzeltme ameliyatı penisteki eğriliği düzeltmek için kullanılan cerrahi bir işlemdir. Bu ameliyat faydalıdır çünkü penisin görünümünü iyileştirmeyi sağlar. Aynı zamanda erkeklerde cinsel işlevi iyileştirmeye katkıda bulunur. Ameliyat peniste bir kesi yapılarak ve eğriliğe neden olan dokular birbirine dikilerek gerçekleştirilir. Bu ameliyat, penis eğriliğini düzeltmenin güvenli ve etkili bir yoludur ve uzun vadeli sonuçlar sağlar.

2022 Penis Eğriliği Düzeltme Ameliyatı

Penis Eğriliği Olumsuz Etkileri

Penis eğriliğinin olumsuz etkisi, cinsel ilişkiye girme yeteneğinin bozulmasıdır. Şiddetli vakalarda penis vajinaya hiç girmez. Bu her iki taraf için de oldukça üzücü bir durumdur ve ilişki sorunlarına yol açar.

Penis eğriliğinin neden olduğu diğer bir yaygın sorun, ereksiyona ulaşma veya ereksiyonun sürdürülmesindeki zorluktur. Eğri penis yapısı, erektil dokuya baskı uygulayabilir ve ereksiyonun elde edilmesini ve korunmasını zorlaştırır. Bu endişe ve hayal kırıklığına neden olur ve cinsel yakınlık ile ilgili sorunlara yol açar.

Bazı durumlarda penisin kıvrımı doğru idrara çıkmayı zorlaştırır. Kavisli penisin açısı, idrarın doğrudan klozete değil her yöne püskürmesine neden olabilir. Bu hem utanç verici hem de uygunsuz olacaktır.

Penis Eğriliği Neden Meydana Gelir?

Penis eğriliğinin oluşma sebeplerinin başında Peyronie hastalığı gelir. Bu, peniste skar dokusunun gelişmesiyle sonuçlanan bir durumdur. Yara dokusu, ereksiyon halindeyken penisin bükülmesine neden olabilir. Penis eğriliğinin bir başka yaygın nedeni de penisin yaralanmasıdır. Bu bir düşme veya kazaya karışırsanız veya spor yaparken zarar gördüyseniz olur. Bazı durumlarda penis eğriliğinin nedeni bilinmemektedir.

2022 Penis Eğriliği Düzeltme Ameliyatı

Penis Eğriliği Tedavi Edilmezse Ne Olur? 2022 Penis Eğriliği Düzeltme Ameliyatı

Bir erkeğin penis eğriliği varsa ve tedavi edilmezse, olabilecek birkaç şey vardır. İlk olarak, eğrilik zamanla kötüleşmeye devam eder. İkincisi, erkek ereksiyona girmekte veya ereksiyonda kalmakta zorluk çeker. Üçüncüsü, erkek penisini kadının vajinasına sokamayacağı için çocuk sahibi olamama riski vardır. Son olarak, penis üzerinde oluşan sert bir yumru olan Peyronie hastalığını geliştirilmesinde katkıda bulunur.

Penis eğriliği ciddi bir sorundur ve tedavi ettirilmesi bir zorunluluktur. Bu sebepten dolayı penis eğriliği durumunuz varsa uzmana gözükmeniz gerekmektedir. Penis eğriliği ameliyatları için bizlere ulaşım sağlabilirsiniz.